Over Ons

Jan

Hallo,

Welkom bij IkWilDat.nl, ik ben Jan en ben eigenaar van deze site. Dagelijks zoek ik het internet af naar leuke, speciale, vreemde, onbekende artikelen, zodat je nooit meer een saai cadeau hoeft te geven.

Heb je vragen of een idee, dan hoor ik graag van je. Veel plezier en kom geregeld terug want dagelijks komen er nieuwe artikelen bij!

Met  vriendelijke groet,

Jan
Jan@IkWilDat.nl

 

Affiliate links

Veel items die op deze site worden vermeld, leveren een kleine commissie op voor productverwijzing, dit heeft geen enkele invloed op de prijs van het artikel. Onze medewerkers zetten regelmatig producten op een rij waarvoor we absoluut geen vergoeding ontvangen. We hebben geen van de producten die op de site worden vermeld, en we verkopen ook niets rechtstreeks.

Privacyverklaring

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van IkWilDat.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. IkWilDat.nl gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

 

 GOOGLE ANALYTICS

IkWilDat.nl maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van IkWilDat.nl bij Google-zoekresultaatpagina’s zijn.

 De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacy beleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacy beleid van Google Analytics hieraan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. IkWilDat.nl heeft hier geen invloed op.

IkWilDat.nl heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

 

 GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Jan@ikwildat.nl. IkWilDat.nl zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

IkWilDat.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van IkWilDat.nl maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met op via Jan@ikwildat.nl

IkWilDat.nl is een website en is als volgt te bereiken: E-mailadres: Jan@ikwildat.nl